Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Zübeyde Hanım Tuzla Anaokulu

Telefon : 02164942737
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://zubeydehanimtuzlaanaokulu.meb.k12.tr
Adres : AYDINTEPE MAH. SEVİM SK. ZÜBEYDE HANIM ILKOKULU BLOK NO 2 İÇ KAPI NO 1 TUZLA / İSTANBUL
VİZYON : BİLİM VE KÜLTÜR YUVASI OLMAK Geçmişin değerleriyle günümüz gereklerini birleştirip, her yıl kendini aşarak başarısını zirveye taşıyan bir okul olabilmek.
MİSYON : BİLİNÇLİ GELECEK Türk Milli Eğitim Sistemi´nin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, Toplumun temel değerlerine sahip, Bireysel farklılıklarını dikkate alan, Araştırma ve sorgulama becerileri gelişmiş, Yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş, İNsan haklarına saygılı, Cumhuriyet´i özümsemiş, Demokratik, İyi insan ve iyi vatandaş yetiştirmek. Temel Değerlerimiz Kategori: TKY Atatürk ilkelerine bağlı kalmak. Laik ve demokratik olmak. Okulumuzu sevmek. İnsanları sevmek. Dürüst olmak. Çalışkan olmak. İnsanlarla iyi geçinmek. Bilimi sevmek. Sürekli öğrenmeyi istemek. Eleştirilere ve yeniliklere açık olmak.
BAŞARILAR :

Öğretmen :4
Öğrenci :99
Derslik :2
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Saatler :
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma :
Servis : YOK
Ulaşım : Okulumuz Aydıntepe Mahallesi´nde olup D-100 karayolu İçmeler Köprüsü´ne 10 dk. yürüme mesafesindedir. Okulumuza Pendik-Tuzla, Kadıköy-Tuzla, Gebze-Harem toplu taşıma araçları ile İçmeler Köprüsü´nde inip üst tarafa doğru yürüyerek ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık :
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :